Ruilen & retouren

Is er iets niet goed gegaan met de levering? Is er bijvoorbeeld iets beschadigd tijdens het transport of is er te weinig door ons geleverd? Dan horen wij dat graag binnen 5 werkdagen na ontvangst van de order. Stuur een mailtje naar verkoop@stabu.com of bel 0499 57 57 15

Per ongeluk een verkeerd artikel besteld? Dat kan gebeuren.

Gaat het om een standaard voorraadartikel uit ons assortiment, dan kun je het binnen 30 dagen na levering of afhaaldatum in Oirschot retourneren of omruilen voor het juiste artikel. Neem  altijd de betreffende factuur mee, zodat we het direct voor je kunnen afhandelen.

De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn en (indien van toepassing) moet het product in de originele (ongeopende) verpakking zitten.

Werk je niet in de buurt van Oirschot? Overleg dan eerst met onze medewerkers. Stuur je de verkeerde artikelen vervolgens naar Stabu retour? Dan zijn die verzendkosten voor eigen rekening.

Betreft het een maatwerk artikel? Wanneer we een artikel speciaal voor jou hebben besteld of laten produceren, dan is ruilen en retourneren alleen mogelijk in overleg met de leverancier.