Stabu

Servicegerichte groothandel

We zijn een technische groothandel met een zeer breed productassortiment. Als totaalleverancier zijn we gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van watertechniek en watermanagement, beregening, vijvertechniek en gerecyclede kunststof halffabricaten. Het grote voordeel voor onze vele klanten is dat we, naast producten, ook technisch advies op maat leveren. En dat gaat bij ons al sinds 1976 hand in hand met service en persoonlijk contact. De beste service voor onze klanten; dat bedoelen we met de perfecte koppeling.

Stabu

De mensen van Stabu

Ons kleine en hechte team bestaat uit betrokken medewerkers, die allemaal een flinke scheut techniek in het DNA hebben. Klantgericht? Zeker wel, en dat vinden we vanzelfsprekend. De klant helpen bij het vinden van de beste technische oplossing; daar draait het voor ons om. We zijn te vinden in Oirschot, waar we naast het magazijn ook een afhaalbalie en showroom hebben. Daar vind je techniek en advies op maat én de koffie staat altijd klaar.

Duurzame groei

In meer dan 45 jaar tijd zijn we flink gegroeid. Naast trouwe bestaande klanten verwelkomen we ook steeds meer nieuwe bedrijven, uit andere branches. We zijn gestart in stalen buizen (vandaar ook onze naam), met de wortels in de agrarische sector. Inmiddels hebben we ons ontwikkeld tot een totaalleverancier voor meerdere branches. We blijven ons vernieuwen, sluiten aan op trends en ontwikkelingen en groeien duurzaam door.

Stabu
Stabu

De Vermeulen Groep

In 2021 is Stabu overgenomen door De Vermeulen Groep. Een echt familiebedrijf met 8 handels- en productiebedrijven in Nederland, waar wij intensief mee samenwerken. Dat doen we ook met zo’n 200 leveranciers en we importeren ook zelf artikelen uit Europa, Azië en Afrika. Daarnaast zijn we exclusieve verdeler voor Nederland van een aantal grote merken zoals Ecolat, Alu Sidedrain en vijverfolie. Nou, genoeg over ons. Wat kunnen we voor je doen?

Stabu hardlopers

Populaire producten uit ons assortiment
PVC afvoerbuis sn2 ringmof
beschikbaar in 8 maten
Steelblue veiligheidsschoenen
beschikbaar in 10 maten
Zwembadpompen diverse
beschikbaar in 14 maten
RVS buis
beschikbaar in 6 maten
infiltratie krat/put
beschikbaar in 2 maten
Super Elastico
beschikbaar in 8 maten
Speedpex-slang
beschikbaar in 17 maten
stofmasker
beschikbaar in 1 maten
Gegalvaniseerde fitting nr. 1
beschikbaar in 11 maten
Drainageputten
beschikbaar in 3 maten