Filterset trio regenwater zuivering

beschikbaar in 1 maten

Productomschrijving

Levert u schoon en kalkvrij water voor tuin, reinigen van zonnepanelen, autowassen en toiletspoelingen.

Met de toenemende hevigheid van regenbuien in ons land. Het steeds groter aantal gemeenten waar het regenwater ontkoppelt wordt van het riool, vragen meer en meer mensen zich af of dat regenwater niet zelf te gebruiken is. Of je als individu niet een bijdrage kunt leveren aan een duurzame leefomgeving, ook door bewuster met water om te gaan. Dat kan inderdaad.

Voordat het de aarde raakt, is regenwater eigenlijk heel schoon en zuiver. Je mag het terecht Hemel(s)water noemen. Het gaat 'mis' wanneer het op daken en in dakgoten met allerlei stoffen en vogelpoep bijvoorbeeld in contact komt.

Zo makkelijk als dat hemelwater stoffen uit de omgeving opneemt, zo makkelijk kunt u vele stoffen er ook weer uit halen. Daarmee houdt u helder kalkvrij water over wat u prima kunt gebruiken om een auto te wassen, de wasmachine op aan te sluiten en nog vele andere toepassingen.

Wat u daarvoor nodig heeft is een filtratie systeem voor na de regenwaterton of opslagvat. De RainMaster - serie is een waterzuiveringssysteem waarmee u van hemelwater zelfs drinkbaar water kunt maken.

Het basismodel, de RainMaster Garden filtert het regenwater van zwevende verontreinigen zoals gruis, zand en pollen. Adsorbeert vele opgeloste stoffen als benzenen, halogenen en apolaire organische stoffen. Tegelijkertijd verbetert het de kleur en reuk van het regenwater.

Dankzij het klakvrije regenwater wordt het ruitenwassen een stuk aangenamer. Afzemen niet meer nodig, kalkvlekken zijn verleden tijd. Autowassen, afzemen niet nodig, een stralend resultaat door enkel op te drogen.

Ook het reinigen van uw zonnepanelen is met het kalkvrije en gezuiverde regenwater een stuk makkelijker en effectiever.

beschikbaar in 1 maten

Je bestelt

Filterset trio regenwater zuivering
Filterset trio regenwater zuivering
Kies een uitvoering Vergelijk de uitvoeringen
  • Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Verzendkosten bij lengtevracht of palletvracht op aanvraag
  • Gratis verzending in Nederland vanaf €200 *

    *Alleen geldig via pakketdiensten (max. 30kg)

Advies nodig?

Wij helpen je graag verder.

Bel 0499 57 57 15

Vergelijk de uitvoeringen

Misschien ook interessant